Toepassing
Home / Toepassing

Toepassing en Technologie

‘Een schone en gezonde leefruimte, gewoon omdat het kan!

Airins Care voldoet met haar hygiënesysteem aan de hoogste normeringen, waaronder AFNOR en wordt toegepast in de vrije ruimte en [bestaande] luchtbehandelingssystemen. 

De toepassingsgebieden zijn enorm, zoals in de voedselverwerkende industrie, institutionele markt, in kantoren en retail, op luchthavens en in de scheepvaart, de levensmiddelen en agrarische sector, de gezondheidszorg en ook bij waterleidinghygiëne en gewasbescherming.

 

Duurzame technologie van Airins Care

Maatwerk     

 

Airins Care heeft als basis de preventieve ultrasone vernevelingstechniek welke wordt toegepast in bestaande luchtbehandelingssystemen en in de vrije ruimte. De web-based, computergestuurde modulaire techniek in combinatie met het natuurlijke middel garandeert een optimaal duurzaam hygiëne rendement tegen de laagst mogelijke kosten. 

Er zijn vele detailoplossingen mogelijk binnen de verschillende toepassingsgebieden. Onze experts denken met u mee en zorgen voor professionele analyses, maatwerk adviezen, een probleemloze installatie en monitoring van de systemen.

 

DOELGROEPEN

Kantoren en werkomgeving

Voedselverwerkende industrie

Luchthavens en scheepvaart