Over ons
Home / Over ons

Over ons

‘Innoveren zit in onze natuur!’

.

De Airins Care Group is sinds 2010 een specialist in lucht- en oppervlaktehygiëne, luchtbevochtiging, ventilatie en gezonde binnenklimaatconcepten. We bieden de nieuwe standaard bij preventie en bestrijding van microbiologische vervuiling binnen gebouwen en productieprocessen.

Een combinatie van innovatieve technologie met een geïntegreerde aanpak op het gebied van binnenklimaat en hygiëne. Dit doen we in samenwerking met onze strategische partners.

We creëren zo een gezondere leefomgeving voor mens en dier. Gezonde, schone lucht en welzijn dragen bij tot betere prestaties en minder productieverlies en dus tot minder (maatschappelijke) kosten.  

Airins Care, uw micro-organismen preventie partner!

Onze historie

Sinds 2010

2010

Opgericht

  • Samen met onze Duitse partners hebben we de technologie ontwikkeld. 
2018

Europese certificering

  • Onze technologie wordt officieel toegelaten en krijgt de Europese goedkeuring
2020

Innovatieve oplossingen

  • Productinnovaties worden gelanceerd.

Onze belofte

 

Onze experts werken gemotiveerd en met veel kennis en plezier aan het ontwikkelen, leveren, installeren en optimaliseren van het Airins Care hygiënesysteem. Met innovatieve oplossingen die 100% tegemoet komen aan uw wensen en meerwaarde toevoegen voor u. En altijd als belangrijkste uitgangspunten duurzaam en veilig voor mens en dier. 

Duurzaam betekent voor Airins Care ook investeren in een duurzame en proactieve samenwerking. Ook na de installatie kunt u voor onderhoud en reparaties rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers. 

Alles draait bij ons om kwaliteit en aandacht. Want dat zijn de enige argumenten voor onze opdrachtgevers om met ons samen te werken. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken. 

Samenwerken met ons biedt u de garantie van een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving.

Voor wie zijn wij een goede keuze

Airins Care voldoet met haar hygiënesysteem aan de hoogste normeringen waaronder AFNOR  en wordt toegepast in de vrije ruimte en eenvoudig in [bestaande] luchtbehandelingssystemen. De toepassingsgebieden zijn enorm, zoals in de voedselverwerkende industrie, institutionele markt, in kantoren en retail, op luchthavens en in de scheepvaart, de levensmiddelen en agrarische sector, de gezondheidszorg en ook bij waterleidinghygiëne en gewasbescherming.